JP HiFi - шаблон joomla Книги

logo sejem

  Jesenski sejem Komenda 2019
od 4. do 6. oktobra, 2019
  • Spomladanski sejem Komenda 2019 od 12. do 14. aprila, 2019

    Sejem bo za obiskovalce odprt v petek od 10. do 18. ure, v soboto in nedeljo od 9. do 18. ure.
    Parkiranje je brezplačno in organizirano. Vstop je prost.
  • 1

Obveščamo vas, da bo SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV S TLORISI RAZSTAVNIH PROSTOROV objavljen na naši spletni strani www.sejemkomenda.si predvidoma v četrtek, 21. marca 2019. S pomočjo iskalnika lahko poiščete lokacijo kateregakoli razstavljavca, ki sodeluje na spomladanskem sejmu. V kolikor vaši podatki niso pravilni, nam to sporočite.

PREDRAČUN ZA NAJEM RAZSTAVNEGA PROSTORA boste po elektronski pošti prejeli v naslednjih dneh na naslov, katerega ste v svoji prijavnici navedli kot e-naslov za pošiljanje računov. Rok za plačilo je 5. april 2019. Upravna taksa za prodajno soglasje ni vključena v predračunu. V kolikor ste v svoji prijavi označili tudi direktno prodajo na sejmu, vam bomo SOGLASJE ZA PRODAJO skupaj z računom zanj poslali po s priporočeno pošiljko po klasični pošti. To soglasje je veljavno tudi za jesenski sejem od 12. do 14. oktobra 2019.

PARKIRNE KARTE ZA RAZSTAVLJAVCE IN PARKIRNE KARTE ZA REZERVIRANE OŠTEVILČENE PARKIRNE PROSTORE vam bomo poslali po klasični pošti v prvem tednu aprila 2019 na podlagi vašega plačila predračuna za sodelovanje na sejmu. S klasično parkirno karto - razstavljavec vam je omogočeno parkiranje na peščenem parkirišču, rezerviranem za razstavljavce, ki je pred poslopjem Konjeniškega kluba Komenda. Zaradi zagotavljanja parkirnih mest za vse razstavljavce je število le teh omejeno in zavisi od velikosti vašega razstavnega prostora. Rezervirani parkirni prostori so oštevilčeni in ločeni od ostalih. Dovoz na ta prostor brez oštevilčene parkirne karte ni možen. Oštevilčene parkirne karte vam bomo poslali s priporočeno pošiljko.

WIFI OMREŽJE – v času sejma bo na področju sejmišča zagotovljena brezplačna uporaba wifi omrežja (uporabniško ime – kkkomenda, geslo – pomlad19).

LOGOTIP – če ste v svoji prijavi na sejem naročili tudi objavo vašega logotipa, bo ta objavljen na naši spletni strani in v katalogu razstavljavcev. V kolikor pa oblika vašega logotipa ne bo ustrezna za objavo in tega ne boste uredili do 20. marca 2019, ga žal ne bomo mogli objaviti. Temu ustrezno bomo popravili tudi že izdane predračune.

OSTALE INFORMACIJE v zvezi z vašim sodelovanjem na sejmu so navedene v Navodilih in Informacijah za razstavljavce, ki so v prilogi tega sporočila in objavljena na naši spletni strani.