• 031 635 911
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Spoštovani razstavljavci na Spomladanskem kmetijsko obrtnem sejmu v Komendi od 12. do 14. aprila 2019

Obveščamo vas, da je SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV S TLORISI RAZSTAVNIH PROSTOROV objavljen na naši spletni strani www.sejemkomenda.si.  S pomočjo iskalnika si lahko poiščete lokacijo svojega razstavnega prostora. V kolikor vaši podatki niso pravilni, prosimo, da nas o tem obvestite. Zadnje spremembe bodo vnesene v tem tednu.

PREDRAČUN ZA NAJEM RAZSTAVNEGA PROSTORA  ste prejeli po elektronski pošti.

SOGLASJE ZA PRODAJO NA SPOMLADANSKEM SEJMU  velja tudi za čas letošnjega jesenskega sejma. Soglasje in račun zanj boste prejeli s priporočeno pošiljko v tem tednu.

PARKIRNE KARTE ZA RAZSTAVLJAVCE boste prejeli po klasični pošti v tem tednu. S klasično parkirno karto vam je omogočeno parkiranje na peščenem parkirišču, rezerviranem za razstavljavce, ki je pred poslopjem Konjeniškega kluba Komenda. Zaradi zagotavljanja parkirnih mest za vse razstavljavce je število le teh omejeno in zavisi od velikosti vašega razstavnega prostora.

PARKIRNE KARTE ZA REZERVIRANE OŠTEVILČENE PARKIRNE PROSTORE – na podlagi vašega naročila v prijavnici jih boste prejeli s priporočeno pošiljko v tem tednu. Rezervirani parkirni prostori so oštevilčeni in ločeni od ostalih. Dovoz na ta prostor brez oštevilčene parkirne karte ni možen.  

WIFI OMREŽJE – v času sejma bo na področju sejmišča zagotovljena brezplačna uporaba wifi omrežja (uporabniško ime – kkkomenda, geslo – pomlad19).

DOVOZ IN MONTAŽA opreme in razstavnih eksponatov je možna že od ponedeljka, 8. aprila od 7. ure dalje. Podrobnejše informacije o tem so v Navodilih za razstavljavce, ki ste jih prejeli s prejšnjim obvestilom, objavljena so tudi na naši spletni strani. Vsem razstavljavcem nudimo tudi brezplačno IZPOSOJO VILIČARJEV na lokaciji v središču sejma pri mali tribuni. Ob prevzemu viličarja boste izpolnili obrazec z izjavo o ustreznem dovoljenju za uporabo viličarja. Kontaktna oseba za izposojo viličarja je Matej Jan (041 715 065). Podrobnejše informacije so v navodilih za razstavljavce.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskih naslovih:

[email protected] in [email protected]

Na tel. številki 031 635 911 pa smo dosegljivi vsak delovni dan od 7.00 do 14.00 ure.


© 2019 Konjeniški klub Komenda. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica