Račun
Poteka avtorizacija ...
×
  • 031 635 911
  • 051 223 037
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Obvestilo za razstavljavce

Spoštovani razstavljavci Spomladanskega kmetijsko obrtnega sejma Komenda 2022

1. SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV IN TLORIS SEJEMSKEGA PROSTORA bo objavljen po potrjenih prijavah!

2. SOGLASJE ZA PRODAJO

Soglasje za prodajo boste lahko prevzeli na samem sejmu v pisarni Konjeniškega kluba Komenda na Glavarjevi cesti 98 (poleg sejma).

3. PARKIRNE DOVOLILNICE ZA RAZSTAVLJAVCE

Dovolilnice ste po klasični pošti prejeli v tem tednu. S klasično dovolilnico vam je omogočeno parkiranje na peščenem parkirišču, rezerviranem za razstavljavce, ki je pred poslopjem Konjeniškega kluba Komenda. Zaradi zagotavljanja parkirnih mest za vse razstavljavce je to število omejeno. Vsak razstavljavec dobi glede na velikost razstavnega prostora določeno število dovolilnic..

4. PARKIRNE DOVOLILNICE ZA REZERVIRANE OŠTEVILČENE PARKIRNE PROSTORE

Dovolilnice ste prejeli v tem tednu. Rezervirani parkirni prostori so oštevilčeni, parkiranje je možno le z oštevilčeno dovolilnico na v naprej določenem parkirnem mestu.

5. WIFI OMREŽJE

V času sejma bo na področju sejmišča zagotovljena brezplačna uporaba wifi omrežja. Uporabniško ime in geslo smo vam posredovali.

6. DOVOZ IN MONTAŽA

Dovoz in montaža opreme in razstavnih eksponatov je možna že od ponedeljka, 4. aprila od 7. ure dalje. Podrobnejše informacije o tem so v Navodilih za razstavljavce.

7. IZPOSOJA VILIČARJEV

Pri dovozu, odvozu, montaži in demontaži razstavnih predmetov in opreme lahko razstavljavci BREZPLAČNO uporabljajo viličarje organizatorja. Lokacija izposoje viličarjev je v središču sejma poleg male tribune. Kontaktna oseba za izposojo viličarja je Matjaž Ravnikar - 041 563 013.

Podrobnejše informacije so v navodilih za razstavljavce.

1. SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV IN TLORIS SEJEMSKEGA PROSTORA JESEN 2021

S pomočjo iskalnika si lahko poiščete lokacijo svojega razstavnega prostora. V podrobnem seznamu in v sejemski reviji so razstavljavci, ki so se pravočasno prijavili.

Ste pa objavljeni v Abecednem seznamu. V kolikor podatki niso pravilni vas prosimo, da nas o tem obvestite.


© 2022 Konjeniški klub Komenda. All Rights Reserved. Powered by Oblikovalnica